GDPR: SAMTYKKEERKLÆRING

De nye regler i GDPR kræver, at I har indhentet korrekt samtykke fra borgere og medarbejdere, når I anvender deres data i IBG. Et samtykke skal gives frivilligt, specifikt og informeret og være utvetydigt. Læs mere om samtykke her

I samtykkeerklæringen skal borgere og medarbejdere give deres accept af, at deres persondata anvendes i IBG, og dermed bliver synliggjort på IBG skærmen og i IBG App’en. Erklæringen kan fx. have følgende ordlyd:

BORGEREN:

“jeg accepterer, at mine personlige informationer oprettes og anvendes i den daglige planlægning og kommunikation i IBG. Informationerne omfatter navn og foto, samt tilmeldinger til aktiviteter, møder, måltider og bookinger”.

Ønsker borgeren at være anonym, kan man tilbyde en alternativ erklæring:

“jeg ønsker at fremstå anonym i IBG, men accepterer, at mine personrelevante informationer oprettes og anvendes i den daglige planlægning og kommunikation i IBG. Informationerne omfatter min anonyme profil, samt dennes tilmeldinger til aktiviteter, møder og bookinger”.

MEDARBEJDEREN:

“jeg accepterer, at mine personlige informationer oprettes og anvendes i den daglige planlægning og kommunikation i IBG. Informationerne omfatter navn og foto, tilmeldinger til aktiviteter, møder, måltider og bookinger samt tjenester i tjenesteplanen”.

Ønsker medarbejderen at være anonym, kan man tilbyde en alternativ erklæring:

“jeg ønsker at fremstå anonym i IBG, men accepterer, at mine personrelevante informationer oprettes og anvendes i den daglige planlægning og kommunikation i IBG. Informationerne omfatter min anonyme profil samt dennes tilmeldinger til aktiviteter, møder, måltider og bookinger samt tjenester i tjenesteplanen”.

Comments are closed.